Haarden op Centrale Verwarming

Klussenbedrijf Le Decorateur plaatst ook Kachels van DDG. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor plaatsing van deze energiebesparende sfeervolle kachels.

DDG is fabrikant van haarden en kachels, aangesloten op centrale verwarming (DDG-hydroconvertor). Elke toestel verbrandt alle vaste brandstoffen, van steenkool tot hout, futurex en cokes. Hij levert voldoende vermogen (12 tot 70 kW) voor de verwarming van heel uw woning: rechtstreeks aangesloten op uw radiatoren, vloerverwarming, boiler voor sanitair warm water, zonneboiler, enz., ofwel gekoppeld op uw (bestaande) centrale verwarmingsketel. Dit alles met behoud van uw regelcomfort.

Dankzij een uniek concept met speciale roestvrij stalen warmtewisselaar, bekomt men een rendement van meer dan 90%. Via een aquastaat past de DDG-hydroconvertor zich automatisch aan de brandstof en het warmteverbruik van de woning aan. Het toestel is veilig dankzij een thermisch en overdrukventiel met automatisch watervulsysteem en het afsluiten van de aanvoerlucht indien noodzakelijk.

bekijk de grote keuze aan diverse haarden op www.ddg.be